SPARTHERM

Pucketava vatra u kaminu širi osjećaj topline i ugode, zbližava prijatelje i obitelj i stvara istinsku dobrobit. Sparthermove prekrasne inovacije imaju impresivnu udobnost rada, maksimalne standarde kvalitete i jedinstven dizajn – za posebne trenutke u sjaju vatre.

Kao tradicionalni proizvođač kamina s renomiranom stručnošću, strastveno nam je prezentirati vatru s njezinim višestrukim karakterom s najbolje strane. Naše dugovječne kolekcije kamina oduševit će vas svojim nepogrešivim dizajnom i vrhunskom kvalitetom, od odabranih materijala do savršene završne obrade. Svaki model omogućuje vam nesmetan pogled na plamen i sadrži niz klasičnih, inovativnih i pametnih funkcija.

 

Pogledajte ostale brandove u ovoj kategoriji..

Coocon Fires

Coocon Fires

Suvremeni i luksuzni kamini Coocon Fires proizvodi prekrasne i funkcionalne suvremene kamine na bioetanol bez dima, eliminirajući potrebu za dimnjakom.Svestranost kroz sve, bilo da su viseći, zidni ili samostojeći, asortiman suvremenih kamina nudi beskrajne mogućnosti...

PLANIKA

PLANIKA

Kao lider na tržištu kamina na bioetanol, povezujući prirodnu toplinu sa naprednom tehnologijom, Planika stvara prekrasne visokofunkcionalne luksuzne kamine istančanog dizajna.

PALAZZETTI

PALAZZETTI

PALAZZETTI grupa je u području tehnologije vodeća tvrtka u Italiji i jedan od najvažnijih proizvođača u Europi više od 50 godina.

CALEIDO

CALEIDO

Od 1993. Caleido stvara vlastitu personaliziranu viziju grijanja, kako bi stvorio kolekciju radijatora koristeći napredne dizajnerske vještine, najsuvremenije tehnike i radeći s prestižnim arhitektima i dizajnerima.

TUBES

TUBES

Tubes je dobro poznat na tržištu po svojim radijatorima i grijanim držačima za ručnike koji pružaju vrhunsku tehnološku i arhitektonsku vrijednost.

ANTRAX IT

ANTRAX IT

Antrax IT – tvrtka osnovana prije nekoliko godina i specijalizirana u proizvodnji radijatora i kamina.

DRU KAMINI

DRU KAMINI

Osnovan 1754. godine, DRU iz Nizozemske je vodeći lider u proizvodnji plinskih kamina koji su savršen spoj estetskog dizajna i najsuvremenije tehnologije.

Pogledajte i ostale brandove…