PLANIKA

Kao lider na tržištu kamina na bioetanol, povezujući prirodnu toplinu sa naprednom tehnologijom, Planika stvara prekrasne visokofunkcionalne luksuzne kamine istančanog dizajna.

Uloženi trud u projektiranje ložišta na bioetanol te pažljivo biranje materijala doveli su Planiku do uspijeha u preko 60 zemalja diljem svijeta. Jedinstvenost razvijenog dizajna omogućuje Planika ložištima da zadrže efekt plešućih plamena u svojoj prirodnoj intenzivnoj boji.

http://www.planikafires.com

 

ETANOLSKI KAMINI

Planikini inteligentni biokamini s patentiranom BEV Technology™ najnapredniji su proizvodi u industriji. Planika je pružatelj jedinog rješenja koje osigurava najčišći mogući proces gorenja bez dima, mirisa ili pepela.

PLAMENICI NA BIO ETANOL

Naš inteligentni kamin na bioetanol se može ugraditi u zid, u komad namještaja, a može i biti otvoren sa svih strana. Odaberite unutarnji kamin na etanol koji predstavlja svestrano rješenje za neograničene mogućnosti uređenja.

ETANOLSKI KAMINI

Kamini na etanol u kućištu daju eleganciju i toplinu prostorima svih vrsta. Ovaj umetak spreman za ugradnju je rješenje koje nudi fleksibilnost dizajna jer su kućišta dostupna u različitim opcijama pregleda.

Kamini na bioetanol imaju tehnologiju nulte emisije što znači da im nije potreban dimnjak. Standardno kućište može biti opremljeno debelim okvirom, koji može postati snažan završni detalj vašeg kamina na bioetanol.

Odabir kamina na bioetanol s namjenskim kućištem omogućuje najjednostavniju ugradnju u zid. Dimenzije kućišta će svakako biti primjerene, a materijali će svakako zadovoljavati relevantne sigurnosne standarde. Univerzalni izgled bio kamina uklopit će se u ostatak interijera bez obzira na njegov stil.

SAMOSTOJEĆI KAMINI NA BIOETANOL

Samostojeći kamin na bioetanol suvremeno je rješenje za maksimalnu udobnost i neograničene mogućnosti uređenja. Planika samostojeći unutarnji kamini na etanol s plug & play instalacijom osiguravaju trenutnu prirodnu vatru u svakom interijeru.
Etanolske vatre savršene su za svakoga tko cijeni udobnost korištenja. Za vatru na bioetanol nije potreban dimnjak niti bilo koji drugi čvrsti priključak što proces ugradnje čini najjednostavnijim i najbržim mogućim. Samostojeći kamin na bioetanol Planika idealno je rješenje za unutarnje prostore u kojima tradicionalni kamin nije prikladan.

BEV KAMINI

Prvi BEV kamini koji se mogu koristiti ne samo u zatvorenom prostoru, već i na otvorenom. Doživite najsigurniju vatru u svom vrtu, terasi ili restoranu na otvorenom i korištenje bez napora.

KAMINI NA BIOETANOL NA STOLU

Stolni kamini na etanol savršen su dodatak svakom dvorištu, terasi ili vrtu, donoseći jedinstveni ugođaj tijekom dugih večeri. Mala veličina i prijenosni oblik čine naše kamine na bioetanol univerzalnima i praktičnima za korištenje. S našom patentiranom Commerce tehnologijom, možete se osloniti na naše obećanje da su oni najsigurnije rješenje za stolni etanol na tržištu.

Bez obzira planirate li vrtnu zabavu ili lijeno poslijepodne uz šalicu kave, mali stolni kamin na bioetanol će događaju dodati dašak elegancije i učiniti slobodno vrijeme ugodnijim. Kamini na etanol mogu se jednostavno postaviti na stol umjesto tradicionalnih svijeća.

Stolne peći na bioetanol koriste tehnologiju Commerce – njihova je unutrašnjost ispunjena visoko upijajućim keramičkim vlaknima kako bi se Fanola® gorivo zadržalo i spriječilo curenje i prolijevanje čak i kada se gurne.

STUPNI KAMIN NA BIOETANOL

Planikini suvremeni stupni biokamini pružit će vašem vanjskom prostoru prekrasan ambijent i prirodno svjetlo. S prijenosnim oblikom možete promijeniti položaj kamina na bioetanol bilo kada. Uživajte u najprirodnijoj vatri u prirodnom okruženju.

PLINSKI KAMINI

Planika nudi napredne sustave plinskih kamina za unutarnje i vanjske prostore. Naši su kupci ti koji biraju prikladnu opciju opskrbe, budući da naše moderne plinske peći omogućuju i LPG i prirodni plin.

LOGORSKA VATRA PLINSKI KAMINI

Ovo rješenje plinskog kamina za logorsku vatru uvodi najklasičniji od svih dizajna vatre. Kamin s vertikalnim plamenikom služi za uokvirivanje vatre, naglašavajući njezin pravi šarm i ljepotu.

LINEARNI PLINSKI KAMINI

Naši plinski kamini s linearnim plamenikom savršena su rješenja za stambene i poslovne interijere, gdje se mogu postaviti kao središnja točka prostora. Dvije različite opcije goriva i sustavi daljinskog upravljanja čine linearne plinske kamine svestranim rješenjem prikladnim za svakoga.

PLINSKI KAMINSKI ULOŽAK

Otkrijte pravu ljepotu plinskih kamina u svom vrtu. Nudimo svestrane moderne plinske kamine s dvije opcije goriva – LPG ili prirodni plin. Savršena kombinacija za vanjske svrhe.

SAMOSTOJEĆI PLINSKI KAMINI

Plinski kamin u modernom kućištu od Corten čelika otporan na sve vremenske uvjete? Ili možda kamin u glatkom klasičnom crnom dizajnu? Planika nudi suvremena rješenja za plinsku vatru kako bi stvorila središnju točku vašeg vanjskog životnog prostora.

VANJSKI PLINSKI KAMINI

Ova je kolekcija namijenjena onima koji traže stilska rješenja za uređenje svog vrta ili terase. Vertikalni oblik kamina podiže izgled plamena na višu razinu.

ASTRO – MODERNI ELEKTRIČNI KAMIN

Astro je električni kamin s vrhunskom 3D LED tehnologijom koja vam omogućuje uživanje u najrealističnijem plamenu. Namijenjen je za korištenje u zatvorenom prostoru. Savršeno će se uklopiti u vaš interijer jer je obrađen čelikom obloženim crnim prahom. Smolasti trupci i živopisni kristali prekriveni su ukrasnom staklenom pločom.

NIJANSE PLAMENA

Prirodna boja? Ili možda živopisna tirkizna? Postavite svoju omiljenu boju plamena i učinite da izgleda kao nikada prije.

TOPLI AMBIJENT

Sadrži četiri boje plamena, kamenje koje raspršuje svjetlost za stvaranje zaslona u više boja s ambijentom po izboru i preferencijama. Ovaj kamin uključuje cjepanice za još prirodniji izgled.

ZAGRIJTE SVOJ ŽIVOTNI PROSTOR

Ne samo da ovaj električni kamin na izuzetan način ukrašava vaš prostor, već ga i ugodno zagrijava. Možete jednostavno odabrati snagu grijanja između dvije razine grijanja: 1500W ili 3000W. Heatflow sustav sprječava gubitak topline i stoga je Astro energetski dovoljan bez potrebe za troškovima električne energije ili gubitkom energije.

Pogledajte i ostale brandove…