Aquaestil

Aquaestil plus osnovan je sada već davne 1998. godine sa jasnom vizijom stvaranja stabilnog i inovativnog proizvođača kupaonske opreme prepoznatljivog po kvalitetnim proizvodima i tržišnom pristupu koji podrazumijeva osluškivanje želja i potreba svakog kupca.

https://www.aquaestil.com

Pogledajte najnovije kataloge

 

Kupaonske kade

Široka paleta ergonomski oblikovanih i estetski dopadljivih Aquaestil kupaonskih kada pruža Vam na izbor različite dimenzije i oblike te dodatke i pribor kao što su masažni sistemi, paravani za kade, obloge i miješalice kako bi se što više prilagodili Vašim željama i potrebama. Naše kupaonske kade izrađene su od 100% lijevanog sanitarnog akrila najviše kvalitete koji ih čini ugodnima na dodir, manje podložnima oštećenjima te jednostavnim za čišćenje i održavanje. Automatizirani proces ojačavanja akrilne ljuske osigurava dugotrajnost i savršenu čvrstoću Aquaestil kada. Sve Aquaestil kupaonske kade imaju 10-godišnju garanciju i servis dostupan na teritoriju cijele Hrvatske.

 

Tuš kade

Većina Aquaestil tuš kada izrađena je od 100% lijevanog sanitarnog akrila koji ih čini ugodnima na dodir te vrlo jednostavnima za čišćenje i održavanje. Protuklizna svojstva ovog materijala, kao i činjenica kako se patogene čestice manje zadržavaju na akrilnim tuš kadama zbog visoke razine neporoznosti, doprinose Vašem zdravlju i sigurnosti.

Pojedini modeli tuš kada izrađeni su od lijevanog mramora. Lijevani ili umjetni mramor je napredni materijal koji se sastoji od prirodnih mineralnih i kamenih čestica, poliestera i smole koja služi kao sredstvo za vezivanje. Ovaj materijal je lijevan u posebno izrađenim kalupima, a svaka tuš kada prolazi detaljnu završnu obradu i tretman izrazito izdržljivim i otpornim Gelcoat® materijalom koji površinu čini besprijekorno sjajnom i otpornom na ogrebotine. Sve Aquaestil tuš kade imaju 10-godišnju garanciju te servis dostupan na teritoriju cijele Hrvatske.

Tuš kabine i paravani

Aquaestil tuš kabine i paravani za kade i tuš kade savršeni su spoj kvalitetnih materijala, vrhunske izrade i funkcionalnosti, a vrlo širok asortiman linija i opcija koje Vam nudimo garancija su kako ćete pronaći idealan izbor za svoju kupaonicu.

Aquaestil tuš kabine i paravani imaju uvijek osiguran servis i rezervne dijelove, a izrađeni su od kaljenog stakla koje je dovoljno lako za jednostavnu manipulaciju, ali i dovoljno čvrsto za najvišu razinu sigurnosti. Ovisno o modelu, ponuđena je opcija prozirnog, sivog ili reljefnog, odnosno satiniranog stakla koje će osim onih funkcionalnih, zasigurno zadovoljiti i najviše estetske kriterije. Profili osiguravaju čvrstu konstrukciju paravana i njegovo pričvršćivanje, a iznimna je pažnja posvećena njihovoj kvaliteti i dizajnu koji prati moderni koncept kupaonskog uređenja. Profili su kod većine tuš kabina i paravana dostupni u crnoj, bijeloj ili srebrnoj izvedbi. Svi modeli paravana namijenjenih za tuš kade mogu se postaviti i na keramičke pločice.

Specijalni nano premaz koji uspješno doprinosi smanjenom nakupljanju kamenca standardno se nanosi na Aquaestil tuš kabine i paravane. Većinu tuš kabina i paravana moguće je izraditi i po mjeri kako bi se prilagodili specifičnim kupaonskim konfiguracijama.

 

Kupaonski namještaj

Kupaonski namještaj postao je bitan i neizostavan dio svake kupaonice te stoga veliku pozornost poklanjamo kvaliteti i izboru materijala za njegovu izradu kako bi svaku kupaonicu učinili posebnom. Kupaonski namještaj koji Vam predstavljamo odlično se uklapa u sve kupaonske ambijente, a osvojit će Vas svojim skladnim linijama, elegancijom ili pak jednostavnošću.

Većina modela kupaonskog namještaja Aquaestil izrađena je od oplemenjene iverice s rubovima kantiranim kvalitetnom ABS trakom i dostupna je u puno različitih boja i dimenzija. Elementi našeg namještaja opremljeni su naprednim značajkama kao što su „meko zatvaranje“ i „otvaranje na dodir“, a neka ogledala imaju mogućnost paljenja na dodir te ugrađeni sustav protiv magljenja.

Kupaonski namještaj rasporedili smo u nekoliko linija, no bitno je znati kako se svi elementi mogu međusobno kombinirati i zasebno kupovati.

 

Masažni sistemi

Većina Aquaestil kupaonskih kada može biti opremljena jednom od 4 dostupne opcije masažnih sistema koji će Vašoj kupaonici dati dodatnu draž. Vodena masaža dostupna je u 3 varijante (Economic, De Luxe i De Luxe plus), a bazira se na strateški raspoređenim mlaznicama koje stvaraju vodene mlazove kojima se postiže efekt masaže. Vodena masaža iznimno je opuštajuća te značajno doprinosi oporavku od fizičkih i psihičkih napora. Zračna masaža postiže se pomoću zračnih mlaznica postavljenih na dnu kade, a dostupna je u kombinaciji s vodenom masažom u sustavu pod nazivom Trioclean. Kombiniranjem zračne i vodene masaže postiže se sinergijski efekt koji stvara nenadmašan užitak masiranja te pomaže u opravku kod širokog spektra zdravstvenih tegoba. Uz sve kade s masažnim sistemima preporuča se ugradnja obloge kako bi eventualno kasnije održavanje bilo što jednostavnije.

 

Parne i masažne tuš kabine

Parna ili turska kupelj je opuštanje u prostoriji ispunjenoj zasićenom parom, a bazira se na biološkom djelovanju topline u obliku vrućeg vlažnog zraka. Iako je turska kupelj u Europu došla s Orienta, običaj istodobnog održavanja tjelesne higijene i duhovnog čišćenja poznat je kod mnogih starih civilizacija. Primjenjujući suvremenu tehnologiju i tisućljetnu tradiciju, primjenu termoterapije omogućili smo u svakoj današnjoj kupaonici.

Pogledajte i ostale brandove…