Kategorija: Keramika

41zero42

41zero42 je zasigurno rođen iz želje da se učini nešto drugačije, s vizijom izvan keramičkog polja i pokušaju više interakcije s dizajnom interijera.

SANT’AGOSTINO

Keramika Sant’Agostino je utemeljena 1964 godine blizu Ferrara-e, daleko od većih centara keramičke industrije u Italiji.

TAGINA

Visokokvalitetne velike ploče i pločice od finog porculanskog kamena.

FLAVIKER

Flaviker proizvodi unutarnje i vanjske površine od porculanskog kamena suvremenih obilježja koje karakterizira profinjena i minimalistička estetika

REFIN


Keramika Refin prisutna je na međunarodnom tržištu od 1962. godine i dio je grupacije Concorde, najveće keramičke grupacije u Europi. Danas Refin nudi bogat asortiman porculanskih pločica, od rješenja za stambene prostore kao i rješenja za projektno planiranje.

ARIANA

Ariana isporučuje najbolje keramičke i porculanske površine za upotrebu u dnevnoj sobi, kuhinji i kupaonici na temelju mnogih različitih raspoloženja i inspiracija.

ITALGRANITI

Grupa Italgraniti, uvijek u tijeku s tržišnim trendovima, nudi kompletan asortiman visokokvalitetnih podnih i zidnih proizvoda, koji mogu zadovoljiti i predvidjeti svaku estetsku i tehničku potrebu.

GRANULATI ZANDOBBIO

Granulati Zandobbio reprezentativno je mjesto za proizvodnju i distribuciju širokog spektra proizvoda za krajobraznu arhitekturu

CISA CERAMICHE

Cisa ceramica ima dugu povijest vođenja u proizvodnji keramičkih pločica, a danas proizvode...

SANSELMO

S. Anselmo osnovan je početkom 1900-ih od strane djeda djeda sadašnjeg predsjednika Renzo De...

CERCOM CERAMICHE

Dizajn i najsuvremenija tehnička izvedba uklapaju se u ono što nudi Cercom. Keramičke završetke za...

LEONARDO CERAMICA

Leonardo Ceramica dio je grupacije Cooperativa ceramica d Imola od 1993. godine. Sam naziv brenda...

RICCHETTI

Osnovana 1960. godine, Ceramiche Ricchetti, posluje u Sassuolu usred “područja keramičke industrije“, smještenog između provincija Modena i Reggio Emilia, gdje se nalazi 85% talijanske industrije keramičkih pločica i otprilike 15% sveukupne svjetske proizvodnje.

BISAZZA

Bisazza je osnovana 1956. godine i ona je industrijski vođa u proizvodnji staklenih mozaika za pod i zid.

ALFALUX

Poštivanje prirodnih resursa, osim ekološke, zemljopisne i društvene svijesti, su poslovne smjernice Alfa Luxa.

LA FAENZA

Tradicija i inovacija kao sinergija između tehničkih karakteristika i kreativnosti stvaraju jedinstvene La Faenza keramičke pločice.

ROBERTO CAVALLI

Poznati dizajner Roberto Cavalli, tijekom izložbe u Milanu u travnju 2012. godine, uveo je novu liniju predmeta za uređenje doma, koja je, kako kaže, rođena iz osobne želje da približi svoju kreativnost, filozofiju, stil i strast s onima koji vole njegov rad.

MO-DA

Keramika Mo-DA je talijanska tvrtka koja kombinira najbovije trendove uz izuzetno pristupačne cijene. U svom programu uključuju pločice za svaku kupaonicu.

IMOLA

Imola Ceramica je Cooperativa Ceramica d’Imola brand koji dizajnira i proizvodi širok raspon podnih i zidnih pločica koje odražavaju i predviđaju najnovije trendove u svijetu arhitekture i dizajna interijera.

Loading