ANTRAX IT

Antrax IT – tvrtka osnovana prije nekoliko godina i specijalizirana u proizvodnji radijatora i kamina.

Zacrtao je kvalitetu kao primarni fokus svojih aktivnosti u skladu sa najsuvremenijim proizvodnim tehnologijama i oslanjajući se na suradnju međunarodno poznatih dizajnera kao što su Andrea Crosetta, Dante O. Benini Luca Gonzo, Francesco Lucchese, Massimo Iosa Ghini, Matteo Thun i Antonio Rodriguez, Simone Micheli i Peter Rankin.

http://www.antrax.it/en/radiators

Pogledajte najnovije kataloge

 

Pogledajte ostale brandove u ovoj kategoriji..

Coocon Fires

Coocon Fires

Suvremeni i luksuzni kamini Coocon Fires proizvodi prekrasne i funkcionalne suvremene kamine na bioetanol bez dima, eliminirajući potrebu za dimnjakom.Svestranost kroz sve, bilo da su viseći, zidni ili samostojeći, asortiman suvremenih kamina nudi beskrajne mogućnosti...

PLANIKA

PLANIKA

Kao lider na tržištu kamina na bioetanol, povezujući prirodnu toplinu sa naprednom tehnologijom, Planika stvara prekrasne visokofunkcionalne luksuzne kamine istančanog dizajna.

PALAZZETTI

PALAZZETTI

PALAZZETTI grupa je u području tehnologije vodeća tvrtka u Italiji i jedan od najvažnijih proizvođača u Europi više od 50 godina.

CALEIDO

CALEIDO

Od 1993. Caleido stvara vlastitu personaliziranu viziju grijanja, kako bi stvorio kolekciju radijatora koristeći napredne dizajnerske vještine, najsuvremenije tehnike i radeći s prestižnim arhitektima i dizajnerima.

TUBES

TUBES

Tubes je dobro poznat na tržištu po svojim radijatorima i grijanim držačima za ručnike koji pružaju vrhunsku tehnološku i arhitektonsku vrijednost.

SPARTHERM

SPARTHERM

Sparthermove prekrasne inovacije imaju impresivnu udobnost rada, maksimalne standarde kvalitete i jedinstven dizajn – za posebne trenutke u sjaju vatre.

DRU KAMINI

DRU KAMINI

Osnovan 1754. godine, DRU iz Nizozemske je vodeći lider u proizvodnji plinskih kamina koji su savršen spoj estetskog dizajna i najsuvremenije tehnologije.

Pogledajte i ostale brandove…