DRU KAMINI

Osnovan 1754. godine, DRU iz Nizozemske je vodeći lider u proizvodnji plinskih kamina koji su savršen spoj estetskog dizajna i najsuvremenije tehnologije.

DRU se zalaže za očuvanje okoliša. Mi podržavaju različite projekte održivosti te očuvanja energije za buduće generacije, kao što su Uganda projekt u kojem podučavaju lokalno stanovništvo sadnji drveća kako bi se bolje zadovoljile njihove potrebe.

Dodatno, zahvaljujući revolucionarnom tehnologijom našeg Eko Wave plamenika definirali smo nove standarde u smislu ekološke potrošnje plina i energetsku učinkovitost bez žrtvovanja slike plamena i dizajna.

DRU je sada postao stručnjak za optimalnu kombinaciju trajnosti, inovacije i dizajna.
Uz DRU kamine i njihov široki asortiman proizvoda različitih stilova, boja i opcija, ne morate raditi kompromis između dizajna i kvalitete jer se DRU kamini uklapaju u svaki interijer!

https://www.drufire.com/int

Kvalitetni plinski kamini

Za svaku plinsku vatru koju projektiramo zamišljamo ulogu koju ima u životima naših kupaca. Idealan doživljaj topline, atmosfere i udobnosti. Nova održiva plinska ložišta nude inovacije u uštedi energije (energetska oznaka A) ili korištenju propana. Kombinacija dizalice topline s plinskim kaminom također je održiva alternativa koja je spremna za budućnost. Dizalica topline osigurava osnovnu toplinu, a korištenje plinske vatre za dodatno grijanje grije vas u hladnim zimskim danima.

Električni kamini

Volite li zvuk pucketanja vatre? Onda je DRU Virtuo pravi izbor za vas. Živahni plamenovi s tehnologijom Virtuo-Flame® i osjećaj topline čine vatru potpunom.

Kamini na drva

Za mnoge ljude, vatra na drva je vrhunska udobnost. Miris i zvuk pucketanja drva kao i trenutna toplina stvaraju ugodan ambijent. U današnje vrijeme, zahvaljujući svim vrstama inovacija, loženje drva postalo je daleko učinkovitije i ekološki prihvatljivije.

Pogledajte i ostale brandove…