PEZZANI

Tvrtka je osnovana 1974. godine dizajniranjem revolucionarnog i visoko funkcionalnih kolica koja se možgu zaključati, koju je stvorio osnivač Giancarlo Pezzani, kreativni dizajner i poduzetnik sektora.

Takav inovativan i uspješan proizvod zaslužio je osnivanje nove tvrtke koja je dobila ime po kolicima: Speedy. Speedy kolica, sinteza funkcionalnosti i inovacija – već duže vrijeme nije u proizvodnji – temelj filozofije tvrtke: “Stvarajte jedinstvene predmete s inovativnim dizajnom, uz okus i sposobnost da samo obrtnik talent može steći “. Uspjeh proizvoda bio je neposredan i tvrtka se brzo razvijala u sektoru poklon industrije dodavanjem visoko kvalitetnih kolica za posluživanje, pladnjeva i stolova. Prodaja je također usmjerena na inozemna tržišta koja su uvijek tražila kvalificirane talijanske dizajnerske proizvode.

Godine 1992. njegovi su sinovi Giovanni i Massimo Pezzani preuzeli tvrtku i odlučili razvijati poslovanje namještaja. Stoga je zbirka malih komada namještaja rođena s inovativnim dizajnom, karakteriziranom skladnom kombinacijom materijala poput čelika, aluminija, stakla i drveta. Predmeti rođeni iz iskustva i obrtništva, ali napravljeni s najnaprednijom tehnologijom. U proteklih pet godina, ponuda je integrirana s nenadmašnom brzinom s jedinstvenim i neponovljivim predmetima koji mogu zadovoljiti i najizbirljiviju publiku s izvornim oblicima i trendy bojama.

Poslovna evolucija je takva posljednjih godina, što zahtijeva stvaranje novog brenda koji odražava značajke današnje proizvodnje. Stoga je 2011. godine menadžerski tim promijenio ime u “PEZZANI Home collection”. Nova marka dolazi od imena obitelji u vlasništvu tvrtke i jača sliku talijanskog proizvođača elegantnih i sofisticiranih elemenata za uređenje.

http://www.pezzani.eu/

 

Pogledajte i ostale brandove…