INFINITI DESIGN

Kreativnost, inovacija, dizajn kultura su ključne riječi za razumjeti filozofiju Infiniti.

Cosmopolitan duh branda tako se izražava kroz jednu misiju: ​​ponuditi predmete koji pripadaju svakodnevnom životu svima, bez obzira gdje žive. Bez granica, svijet Infiniti seli iz Barcelone u New York, iz Londona u Tokyo, iz Berlina u Veneciju. I to nikada ne prestaje.

Proizvodi Infiniti dolazi iz talijanskog obrtništva i tradicije, u procesu proizvodnje high-tech stolica, stolova i polica za interijer i eksterijer.

Od samog početka, Infiniti je uvijek radila s talijanskim sirovinama, visoki standardi kvalitete, kao i industrijski procesi koji zadovoljavaju najstrože međunarodne standarde, odnose se na sve materijale koje koriste za proizvodnju.

Polazeći od metala, uz korištenje tehnoloških naprednih sustava koji omogućuju, lasersko rezanje tehnologije, kako bi zadovoljila zahtjeve ‘izrada po mjeri’, ali i plastiku poput polikarbonata, PVC i polipropilena, su radili pomoću napredne tehnologije koji omogućuju visoku razinu prilagodbe.

U cilju zaštite okoliša i poboljšanja gospodarenja šumama u svijetu, infiniti koristi samo FSC certificiranog drva (Forest Stewardship Council).

Daljnje značajke Infiniti, kao visoke fleksibilnosti i brzine rokova isporuke, zbog kratkog lanca opskrbe sustava. Iz tog razloga, proizvodi Infiniti, zadržavaju konkurentnu cijenu, savršeno dokazuju da mogu ući u bilo koji dom u svijetu sa svojim privlačnim dizajnom.

 

http://www.infinitidesign.it/

Pogledajte aktualne kataloge

 

Pogledajte i ostale brandove…