MAKRO

Makro Tvrtka je osnovana 1990. s ciljem razvoja inovativnih rješenja i proizvoda za kupaonice. Ovaj minimalistički stil stvara spektakularnu prostoriju-sobu, u konačnici kupaonu u svakom detalju.

Makro ima originalne ideje za planiranje, koje god rješenje odaberete imaju opciju izrade namještaja po mjeri.

Makro osim kupaonskog namještaja nudi nekoliko oblika i vrsta kade (ugradbene, samostojeće), razne dimenzije tuš kabina od Coriana sa staklenim pregradama ili kliznim vratima sa dizajnerskim armaturama. Također možete izabrati ogledala iz različitih stilova, sa dodatnim kupaonskim priborom čineći svoju kupaonicu potpuno jedinstvenom, bez obzira na to koju teksturu i boju odaberete.

Izbor materijala nije ograničen na drvo – vaša kada bi mogla imati aluminijski rub sa Corian oblogom, koji se mogu kombinirati sa termotretiranim drvetom te je otporno na vlagu. Pomiješajte materijale kao što su Corian, čelik i drvo.

Corian se sastoji od prirodnih minerala, čistih akrilnih polimera i netoksičnih pigmenata. Boje i uzorci su prisutni kroz cijelu strukturu materijala tako da se ne mogu habati i lako se održavaju. Izuzetno je trajan i otporan na ogrebotine i udarce. Spojevi Coriana su neprimjetni, pa se u konačnici stvara dojam monolitne plohe

http://www.makro.it/en/

Pogledajte i ostale brandove…