REFIN

Keramika Refin prisutna je na međunarodnom tržištu od 1962. godine i dio je grupacije Concorde, najveće keramičke grupacije u Europi. Danas Refin nudi bogat asortiman porculanskih pločica, od rješenja za stambene prostore kao i rješenja za projektno planiranje.

Refin je oduvijek bio usmjeren prema velikim ulaganjima kako bi zadržao svoje produktivne i korporativne strukture u skladu s vremenom. Zahvaljujući korporativnom upravljanju koji uzima u obzir potrebe ljudi, društva i okoliša na izbor su vam porculanske pločice talijanskog dizajna „Made in Italy“ i vrhunske kvalitete.
Refinov slogan, “Made in Italy” ne znači samo stil, nego iza toga stoji kreativni talent tipičan za talijansku kulturu kombiniran s radnom etikom koja je također karakteristična za talijansku proizvodnu tradiciju.
Pioniri su minimalizma i često se kreću suprotno struji vladajućeg stila. Serije, boje i kombinacije elegantnih i jedinstvenih porculanskih i gres pločica posebno su osmišljene kako bi impresionirale svakog tko ulazi u stambeni ili poslovni prostor opremljen Refin pločicama.

https://www.refin-ceramic-tiles.com/

Pogledajte kataloge na ovom linku

 

Pogledajte i ostale brandove…