Kategorija: Featured

PLANIKA

Kao lider na tržištu kamina na bioetanol, povezujući prirodnu toplinu sa naprednom tehnologijom, Planika stvara prekrasne visokofunkcionalne luksuzne kamine istančanog dizajna.

TAGINA

Visokokvalitetne velike ploče i pločice od finog porculanskog kamena.

CALEIDO

Od 1993. Caleido stvara vlastitu personaliziranu viziju grijanja, kako bi stvorio kolekciju radijatora koristeći napredne dizajnerske vještine, najsuvremenije tehnike i radeći s prestižnim arhitektima i dizajnerima.

VALDAMA

Valdama je osnovana 2005. godine. Osnovao ju je Daniele Vitali. Valdama se nalazi u industrijskoj četvrti Civita Castellana i specijalizirana je za proizvodnju visokokvalitetnih keramičkih umivaonika i sanitarija.

NEOLITH

Osnovana u 2009, TheSize je mlada tvrtka koja se oslanja na iskustva svojih direktora koji imaju više od 40 godina iskustva u prirodnom kamenom sektoru.

SCARABEO

Scarabeo Ceramiche je talijanska tvrtka specijalizirana za proizvodnju inovativne i originalne sanitarne keramike i kupaonskog namještaja.

RICCHETTI

Osnovana 1960. godine, Ceramiche Ricchetti, posluje u Sassuolu usred “područja keramičke industrije“, smještenog između provincija Modena i Reggio Emilia, gdje se nalazi 85% talijanske industrije keramičkih pločica i otprilike 15% sveukupne svjetske proizvodnje.

DE CASTELLI

Najfinija kvaliteta proizvodnje, izražena i pedantnom pažnjom na detalje i isključivo ručnom završnom obradom

ROBERTO CAVALLI

Poznati dizajner Roberto Cavalli, tijekom izložbe u Milanu u travnju 2012. godine, uveo je novu liniju predmeta za uređenje doma, koja je, kako kaže, rođena iz osobne želje da približi svoju kreativnost, filozofiju, stil i strast s onima koji vole njegov rad.

SANSELMO

S. Anselmo osnovan je početkom 1900-ih od strane djeda djeda sadašnjeg predsjednika Renzo De...

SANT’AGOSTINO

Keramika Sant’Agostino je utemeljena 1964 godine blizu Ferrara-e, daleko od većih centara keramičke industrije u Italiji.

COLAVENE

Različiti proizvodi, rješenja i sustavi za funkcionalno i estetsko opremanje privlačnih vanjskih i unutarnjih prostora.

ARIANA

Ariana isporučuje najbolje keramičke i porculanske površine za upotrebu u dnevnoj sobi, kuhinji i kupaonici na temelju mnogih različitih raspoloženja i inspiracija.

41zero42

41zero42 je zasigurno rođen iz želje da se učini nešto drugačije, s vizijom izvan keramičkog polja i pokušaju više interakcije s dizajnom interijera.

FLAVIKER

Flaviker proizvodi unutarnje i vanjske površine od porculanskog kamena suvremenih obilježja koje karakterizira profinjena i minimalistička estetika

Loading