SANSELMO

S. Anselmo osnovan je početkom 1900-ih od strane djeda djeda sadašnjeg predsjednika Renzo De Checchia. Kasnije, 70-ih godina, braća De Checchi bila su prva u Italiji koja su počela proizvoditi leteće opeke koristeći tehniku ​​kalupa, čime je postao ekskluzivan referentni referent za talijansko tržište.

Na temelju iskustva stečenih u prethodnim godinama, biljni sustav je u potpunosti obnovljen 1980. godine radi maksimalne fleksibilnosti i omogućavanja mogućnosti diversifikacije proizvodnje u pogledu veličine i estetske obrade. Sadašnji proizvodni asortiman nudi preko 100 različitih vrsta. Tvornica proizvodnje je pratila praktički sve vrste posebnih djela, stjecala veliko iskustvo i sada se može smatrati pravim umjetničkim laboratorijem. Posljednje restauratorske aktivnosti uključuju Domus Aurea u Rimu, kapelu Scrovegni u Padovi i kazalište Fenice u Veneciji.

Tvrtka također posjeduje potpuno opremljeni suvremeni tehnički laboratorij s visoko specijaliziranim osobljem, što ukazuje na brigu o kvaliteti koja je snažna značajka proizvodnje S. Anselmo; bila je prva tvrtka u sektoru koja je dobila certifikat ISO 9002 još od 1995. Zahvaljujući važnom planu preuzimanja koji je proveden tijekom posljednje tri godine i strukturi dioničara, S. Anselmo i njezine podružnice danas posjeduju više od 9 biljke i mogu ponuditi kompletan asortiman proizvoda od gline za: krovove, podove, prozračne zidove i crtkane cigle.

http://www.santanselmo.com/

 

Pogledajte i ostale brandove…