Kao jedno od vodećih poduzeća na polju sanitarne opreme, Hansgrohe proizvodi opremu najviše kvalitete oblika i funkcije, kako bi kupci iz cijeloga svijeta mogli što duže u njoj uživati.

Za marke Hansgrohe i Axor ljestvica je visoko postavljena: stoga se upotrebljavaju isključivo materijali visoke kvalitete prikladni za upotrebu s pitkom vodom, koji su provjereni dugotrajnim testiranjima. Stroge smjernice koje je zadala tvrtka Hansgrohe, kao i redovni testovi neovisnih instituta jamče vam trajno zadovoljstvo.

Obećanje kvalitete koje vam daje tvrtka Hansgrohe obuhvaća:

Kvalitetu proizvoda
Poklonite svoje povjerenje sigurnim, stabilnim i održivim proizvodima, čija izvedba jamči dug vijek trajanja. Kvaliteta Hansgrohe znači i: laku upotrebu, inteligentan način rada, jednostavnu montažu i inovativne tehnologije s pravom dodanom vrijednošću za vas.

Kvalitetu dizajna
Proizvode bezvremene ljepote voljet ćete i nakon mnogo godina. I rado se njima služiti. Naposljetku, oni su više od formalnosti. Izvrstan dizajn nadživljuje kratkotrajne modne trendove jamčeći sigurnu investiciju.

Kvalitetu izrade
Tijekom proizvodnje u tvrtki Hansgrohe pridaju veliku važnost pomno odabranim materijalima, naprednoj tehnologiji i preciznom radu. No važni su i zaštita okoliša, učinkovito iskorištavanje resursa i dobri radni uvjeti za zaposlenike. Proizvode nastale na takav održiv i vrijedan način možete kupiti čiste savjesti.

http://www.hansgrohe.hr/