Kategorija: Kupaonice

AGHA

Osnovana 1990. godine na području koje ima dugu tradiciju u području dizajna namještaja, s misijom proizvodnje i prodaje namještaja „100% made in Italy“.

Aquaestil

Aquaestil plus osnovan je sada već davne 1998. godine sa jasnom vizijom stvaranja stabilnog i inovativnog proizvođača kupaonske opreme prepoznatljivog po kvalitetnim proizvodima i tržišnom pristupu koji podrazumijeva osluškivanje želja i potreba svakog kupca.

AXAONE

Kombinirajući izvrsnost tradicionalnog talijanskog zanatstva s najnovijim tehnologijama i uz stalnu pozornost na promjenjive trendove dizajna i funkcionalnosti, Axa od 1995. godine traži novi koncept kupaonice, sposoban izraziti duboku strast koja leži u pozadini keramičkog proizvoda.

COLACRIL

Od 1992. Colacril proizvodi proizvode u skladu s brzom evolucijom kupaonskog okruženja.

COLAVENE

Različiti proizvodi, rješenja i sustavi za funkcionalno i estetsko opremanje privlačnih vanjskih i unutarnjih prostora.

EFFEPI

Svaki Effepi proizvod dizajniran je da postane ukrasni predmet koji je i lijep i funkcionalan.

FLEXDOCCIA

Specijalizirana za proizvodnju kliznih spojnica, tuš glava, tuš stupova i dodatnog pribora, FLEXDOCCIA usmjerava svoju energiju na stvaranje visokokvalitetnih proizvoda, u potpunosti „Made in Italy“.

GROHE

Grohe je vodeći svjetski dobavljač sanitarnih armatura pod jednim brendom.

HANSGROHE

Kao jedno od vodećih poduzeća na polju sanitarne opreme, Hansgrohe proizvodi opremu najviše kvalitete oblika i funkcije, kako bi kupci iz cijeloga svijeta mogli što duže u njoj uživati.

HATRIA

Hatria je tvornica specijalizirana za proizvodnju keramičkih sanitarija: umivaonici svake vrste i oblika, od poda montiran i suspendiran wc i bide i tuš kade i namještaj, police, pribor i držače za ručnike i policama.

KERASAN

Osnovana 1960. godine, Kerasan je tvrtka prisutna na međunarodnom tržištu s zbirkama kupaonica koje uključuju namještaj, dodatke i slavine.

LAUFEN

Osobnost ovog vrlo tradicionalnog švicarskog branda odražava simbiozu dizajna, kvalitete i funkcionalnosti.

MAKRO

Makro Tvrtka je osnovana 1990. s ciljem razvoja inovativnih rješenja i proizvoda za kupaonice. Ovaj minimalistički stil stvara spektakularnu prostoriju-sobu, u konačnici kupaonu u svakom detalju.

MASTELLA

Od 1984. godine tvrtka Mastella bavi se proizvodnjom dizajnerskog kupaonskog namještaja koji odiše jednostavnošću i elegancijom. Tvrtka Mastella osnovana 1984 godine od strane svog sadašnjeg direktora, uspješno posluje na...

MASTELLA DESIGN

Mastelladesign nudi ekskluzivni izbor vrhunskih dizajnerskih proizvoda za kupaonicu....

MEGIUS

Tijekom godina Megius grupa tumači promjene u okusu i stilu prostora za tuširanje, predviđajući trendove s najsuvremenijim rješenjima koja su sada dio kulture i sektorski dizajn. Značenje imena Megiusa, “Tisuću kapi...

SCARABEO

Scarabeo Ceramiche je talijanska tvrtka specijalizirana za proizvodnju inovativne i originalne sanitarne keramike i kupaonskog namještaja.

STEINBERG

Steinberg Finest Faucets & Accessories, osnovan 2002. godine, predstavlja novi koncept u kupaonicama.

THE.ARTCERAM

Istraživanje ljepote i tehnologije, dizajn i pažljiv kvalitetan rad. Ovo su karakteristike kupaonica The.Artceram.

VALDAMA

Valdama je osnovana 2005. godine. Osnovao ju je Daniele Vitali. Valdama se nalazi u industrijskoj četvrti Civita Castellana i specijalizirana je za proizvodnju visokokvalitetnih keramičkih umivaonika i sanitarija.

Loading