Kategorija: Kupaonice

MASTELLA DESIGN

Mastelladesign nudi ekskluzivni izbor vrhunskih dizajnerskih proizvoda za kupaonicu....

MAKRO

Makro Tvrtka je osnovana 1990. s ciljem razvoja inovativnih rješenja i proizvoda za kupaonice. Ovaj minimalistički stil stvara spektakularnu prostoriju-sobu, u konačnici kupaonu u svakom detalju.

MASTELLA

Od 1984. godine tvrtka Mastella bavi se proizvodnjom dizajnerskog kupaonskog namještaja koji odiše jednostavnošću i elegancijom. Tvrtka Mastella osnovana 1984 godine od strane svog sadašnjeg direktora, uspješno posluje na...

AGHA

Osnovana 1990. godine na području koje ima dugu tradiciju u području dizajna namještaja, s misijom proizvodnje i prodaje namještaja „100% made in Italy“.

MEGIUS

Tijekom godina Megius grupa tumači promjene u okusu i stilu prostora za tuširanje, predviđajući trendove s najsuvremenijim rješenjima koja su sada dio kulture i sektorski dizajn. Značenje imena Megiusa, “Tisuću kapi...

STEINBERG

Steinberg Finest Faucets & Accessories, osnovan 2002. godine, predstavlja novi koncept u kupaonicama.

HATRIA

Hatria je tvornica specijalizirana za proizvodnju keramičkih sanitarija: umivaonici svake vrste i oblika, od poda montiran i suspendiran wc i bide i tuš kade i namještaj, police, pribor i držače za ručnike i policama.

FLEXDOCCIA

Specijalizirana za proizvodnju kliznih spojnica, tuš glava, tuš stupova i dodatnog pribora, FLEXDOCCIA usmjerava svoju energiju na stvaranje visokokvalitetnih proizvoda, u potpunosti „Made in Italy“.

CRISTINA

CRISTINA rubinetterie je narasla tijekom godina te postala jedan od velikih “protagonista” industrije, prava referentna točka u sanitarnoj opremi na tržištu.

GROHE

Grohe je vodeći svjetski dobavljač sanitarnih armatura pod jednim brendom.

HANSGROHE

Kao jedno od vodećih poduzeća na polju sanitarne opreme, Hansgrohe proizvodi opremu najviše kvalitete oblika i funkcije, kako bi kupci iz cijeloga svijeta mogli što duže u njoj uživati.

LAUFEN

Osobnost ovog vrlo tradicionalnog švicarskog branda odražava simbiozu dizajna, kvalitete i funkcionalnosti.

Loading