Kategorija: Keramika

NEOLITH

Osnovana u 2009, TheSize je mlada tvrtka koja se oslanja na iskustva svojih direktora koji imaju više od 40 godina iskustva u prirodnom kamenom sektoru.

ARIOSTEA

ARIOSTEA je vodeći talijanski i europski proizvođač porculanske keramike velikog formata i lider u području tehnologije i kvalitete, koji zadovoljava najviše standarde.

LEVANTINA

Levantina je međunarodna tvrtka španjolskog podrijetla i referenca u sektoru prirodnog kamena. Tvrtka je osnovana 1959. godine, a prolazi kroz progresivni rast i snažnu međunarodnu ekspanziju, postajući svjetski lider u kamenom...

SANT’AGOSTINO

Keramika Sant’Agostino je utemeljena 1964 godine blizu Ferrara-e, daleko od većih centara keramičke industrije u Italiji.

REFIN


Keramika Refin prisutna je na međunarodnom tržištu od 1962. godine i dio je grupacije Concorde, najveće keramičke grupacije u Europi. Danas Refin nudi bogat asortiman porculanskih pločica, od rješenja za stambene prostore kao i rješenja za projektno planiranje.

BOUQUET CERAMIC

Za sve one koji cijene kombinaciju keramike, 3d oblika i kompleksnih spojeva koji su se razvili tijekom godina u projektiranju keramike, tu je Bouquet Ceramica. Kao rezultat iskustva tvrtke Cerámica Tres Estilos, utemeljenoe...

CISA CERAMICHE

Cisa ceramica ima dugu povijest vođenja u proizvodnji keramičkih pločica, a danas proizvode porculanske pločice od keramike za stambene i arhitektonske projekte. Funkcionalnost i estetika, poštivanje okoliša i najsuvremenija...

SANSELMO

S. Anselmo osnovan je početkom 1900-ih od strane djeda djeda sadašnjeg predsjednika Renzo De...

SERENISSIMA

Osnovana 1968. godine od Cav. Lamberto Romani, Ceramica Serenissima je grupa tvrtka specijalizirana za porculanske grede za lakiranje i laganu komercijalnu upotrebu.

CERCOM CERAMICHE

Dizajn i najsuvremenija tehnička izvedba uklapaju se u ono što nudi Cercom. Keramičke završetke za neviđene podne i zidne pločice, postignute kroz proizvodni sustav među najnaprednijim u svijetu, snažno usmjerene na zaštitu...

CASTELVETRO

Od 1971. godine Castelvetro proizvodi keramičke pločice gdje je fokus uvijek bio na estetici i dizajnu. Osim toga, stalno istraživanje na poboljšanju kvalitete naših proizvoda uvijek je bilo naš cilj. Snaga naše tvrtke temelji...

LEONARDO CERAMICA

Leonardo Ceramica dio je grupacije Cooperativa ceramica d Imola od 1993. godine. Sam naziv brenda...

VETRO VIVO

Ljepota, kreativnost, kvaliteta i izvrsnost, oduvijek karakteriziraju proizvodnju originalnih VETROVIVO mozaika.

FONDOVALLE

S više od 50 godina iskustva, Fondovalle je tržišni lider u proizvodnji i prodaji porculanskih podnih i zidnih pločica i ploča.

RICCHETTI

Osnovana 1960. godine, Ceramiche Ricchetti, posluje u Sassuolu usred “područja keramičke industrije“, smještenog između provincija Modena i Reggio Emilia, gdje se nalazi 85% talijanske industrije keramičkih pločica i otprilike 15% sveukupne svjetske proizvodnje.

BISAZZA

Bisazza je osnovana 1956. godine i ona je industrijski vođa u proizvodnji staklenih mozaika za pod i zid.

ALFALUX

Poštivanje prirodnih resursa, osim ekološke, zemljopisne i društvene svijesti, su poslovne smjernice Alfa Luxa.

LA FAENZA

Tradicija i inovacija kao sinergija između tehničkih karakteristika i kreativnosti stvaraju jedinstvene La Faenza keramičke pločice.

SICIS

Prvi korak je napravljen 1987. godine, kada je SICIS donio odluku da se potpuno posveti mozaiku, postavljajući pred sobom svoj prvi cilj, da mozaik kao umjetničku formu izvuče iz povijesnih knjiga i dovede u moderno doba.

ROBERTO CAVALLI

Poznati dizajner Roberto Cavalli, tijekom izložbe u Milanu u travnju 2012. godine, uveo je novu liniju predmeta za uređenje doma, koja je, kako kaže, rođena iz osobne želje da približi svoju kreativnost, filozofiju, stil i strast s onima koji vole njegov rad.

CERAMICHE BRENNERO

Sami cilj od 1973. godine, godine u kojoj je osnovan Ceramiche Brennero, bio je ostvariti visoku kvalitetu i dizajn proizvoda stvarajući sintezu između modernog i tradicije.

DESIGN TALE STUDIO

Vratite u posjed originalnog priručnika, izrađen od sporih ritmova i izmjerene i ritualno mudrosti koja daje život suvremenog eksperimentiranja.

RAGNO

Ragno, jedan od povijesnih protagonista rasta i uspjeha talijanskih keramičkih pločica, sa industrijom širom svijeta, dizajnira i proizvodi podne i zidne pločice za vanjsku i unutarnju uporabu s posebnim osvrtom na zidne obloge za kupaonice.

ALPETRA

Alpetra je tvrtka koja se zadnjih 20 godina bavi preradom prirodnog kamena s dugogodišnjom suraadnjom sa zemljama „prirodnog kamena“, Italijom i Njemačkom, koje je diktiraju najnovije modne trendove.

MO-DA

Keramika Mo-DA je talijanska tvrtka koja kombinira najbovije trendove uz izuzetno pristupačne cijene. U svom programu uključuju pločice za svaku kupaonicu.

IMOLA

Imola Ceramica je Cooperativa Ceramica d’Imola brand koji dizajnira i proizvodi širok raspon podnih i zidnih pločica koje odražavaju i predviđaju najnovije trendove u svijetu arhitekture i dizajna interijera.

Loading