PALAZZETTI

PALAZZETTI grupa je u području tehnologije vodeća tvrtka u Italiji i jedan od najvažnijih proizvođača u Europi više od 50 godina. U svojim prostorijama u blizini Pordenone proizvode dimnjake, dimnjak peći, kamine i roštilje koji zadovoljavaju najviše standarde.

http://www.palazzettigroup.com/en/

Izdvajamo iz ponude…

PEĆI NA PELETE

Zadovoljstvo nam je predstaviti našu ponudu Ecofire peći na pelete: dostupne s različitim toplinskim učincima od 4 do 26 kW, mogu grijati pomoću zraka (prirodna konvekcija, cirkulacija zraka uz pomoć ventilatora, kanalizirani zrak) ili vode kako bi zadovoljili sve zahtjeve.

PEĆI NA DRVA

Toplina koju isporučuju peći na drva nudi neusporediv šarm tradicije i održava vas u kontaktu s prirodom. Ali postoji još nešto od toga. U današnje vrijeme izgaranje drva uključuje inovativne tehnologije koje odabir ovog goriva čine prikladnim za brz, suvremen način života i moderne arhitekture u kombinaciji s jedinstvenim i prastarim užitkom loženja drva.

Pogledajte ostale brandove u ovoj kategoriji..

PLANIKA

PLANIKA

Kao lider na tržištu kamina na bioetanol, povezujući prirodnu toplinu sa naprednom tehnologijom, Planika stvara prekrasne visokofunkcionalne luksuzne kamine istančanog dizajna.

CALEIDO

CALEIDO

Od 1993. Caleido stvara vlastitu personaliziranu viziju grijanja, kako bi stvorio kolekciju radijatora koristeći napredne dizajnerske vještine, najsuvremenije tehnike i radeći s prestižnim arhitektima i dizajnerima.

TUBES

TUBES

Tubes je dobro poznat na tržištu po svojim radijatorima i grijanim držačima za ručnike koji pružaju vrhunsku tehnološku i arhitektonsku vrijednost.

SPARTHERM

SPARTHERM

Sparthermove prekrasne inovacije imaju impresivnu udobnost rada, maksimalne standarde kvalitete i jedinstven dizajn – za posebne trenutke u sjaju vatre.

ANTRAX IT

ANTRAX IT

Antrax IT – tvrtka osnovana prije nekoliko godina i specijalizirana u proizvodnji radijatora i kamina.

DRU KAMINI

DRU KAMINI

Osnovan 1754. godine, DRU iz Nizozemske je vodeći lider u proizvodnji plinskih kamina koji su savršen spoj estetskog dizajna i najsuvremenije tehnologije.